Contact

U kunt contact met ons opnemen via info@vveplatformalblasserwaard.nl of stuur een bericht:

 

 

 

 

Naam  
E-mail  
Bericht  

Henk Dijkstra

Arie Batenburg

Arie van der Linden

Jos Plazier

Officieel penningmeester , maar door mijn servicegerichtheid doe ik graag ook andere zaken,  

Samen met Henk ben ik een van de initiatiefnemers van het eerste uur van het digitale slot voor woongebouwen waarvan inmiddels 50 gebouwen in Sliedrecht mee uitgerust zijn. Synergie is voor mij belangrijk.

Bestuurslid “Duurzaamheid’

De zorg voor een leefbare wereld voor onze (klein)kinderen is mijn drive om me in te zetten voor ‘Duurzaamheid’ binnen alle VvE’s in de Alblasserwaard.

Met wat goede wil kan er veel meer bereikt worden dan vaak gedacht wordt, de leukste maatregelen brengen nog meer op dan ze kosten ook !

Samen werken en samen doen! Dat is iets wat mensen bindt en de kracht geeft meer te bereiken, binnen een VvE.

Het VvE platform is een ontmoetingsplaats om dat te ondersteunen. Elkaar helpen en leren van opgedane ervaringen. Gelukkig zien we in de VvE besturen meer vrouwen. Ook bezoeken steeds meer vrouwen onze  ledenavonden. Deze avonden zijn leerzaam en leuk om bij te wonen. Dit  mede mogelijk  maken is voor mij een drijfveer deel uit te maken van het bestuur van het platform.

Bestuurslid Technische Commissie. 

Vanuit de Technische Commissie worden er onderhouds contracten namens de VvE afgesloten, zoals Lift, CV, Hydrofoorinstallaties en Elektrische deuren. Financieel voordeel door collectieve inkoop bij leveranciers. 


Verder staan wij als Platform voor samenwerken, voorlichten en ervaring delen.